Blogul de inițiativă al tinerilor din Râmnicu Sărat! Cu fiecare zi, alaturi de noi, mentalitatea ta se schimba! Schimba-te si tu! Implica-te!

  • RSS
  • Facebook
Posted by Unknown - - 2 comentarii

Centrul de Tineret FORTES te aduce fata in fata cu marele artist Victor Socaciu!

Tuturor ne plac surprizele.. placute, bineinteles.. Cu totii iubim muzica.. iar atunci cand e vorba de sunete placute auzului, am face orice pentru a fi prezenti la concertele ori spectacolele artistilor nostri favoriti. Este in fapt o hrana a spiritului pe care sufletul o cere, una din putinele necesitati de nerefuzat ale existentei noastre.
Luna martie, inceputa intr-o noua suflare de primavara isi incheie calendarul verde cu o „floare” deosebita pe care Federatia FORTES doreste sa o ofere 30 de Invitatii gratuite, ramnicenilor, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, care vineri, 30 martie 2012, au placerea de a participa la spectacolul extraordinar “Necuvinte” organizat in memoria poetului Nichita Stanescu, un spectacol de gala in care artisti precum  VICTOR SOCACIU, Maria Ploae, George Nicolescu, Maria Gheorghiu ori Maria Craciun, vor aduce in fata ramnicenilor un repertoriu care fara doar si poate va incanta simtul fin al celor prezenti.
Astfel, daca esti tanar si vrei sa faci un cadou placut parintilor, fratilor ori rudelor, te asteptam la Centrului de Tineret Fortes pentru a primi una din Invitatiile la Eveniment, un semn de recunostinta care cu siguranta va fi apreciat.

O ocazie buna totodata pentru a face cunostinta cu tinerii voluntari vechi si noi ai organizatiilor de tineret ramnicene, care totodata se vor implica activ in organizarea prezentului eveniment... iar daca ai motivatie si placerea de a fi alaturi de ei, in orice moment portile echipei noastre iti sunt deschise!

Pentru mai multe detalii si informatii ne gasiti la urmatoarele numere de telefon:
Florin Ceparu – 0762.65.95.25
Volodea Mateevici – 0766. 83.18.26
Miu Cosmin – 0761. 45.81.58
Vlasceanu Giorgiana - 0767.49.09.23

Un eveniment organizat de catre: 
Primaria Mun. Rm. Sarat, 
Casa Municipala de Cultura “Florica Cristoforeanu”,
Federatia FORTES.


Intrarea se va face doar pe baza de INVITATIE!

Florin Ceparu

2 Responses so far.

  1. Anonim says:

    Nu aveti inregistrari din spectacol?

  2. Anonim says:

    unde pot viziona inregistrarea spectacolului? danyn2007@gmail.com

Leave a Reply