Blogul de inițiativă al tinerilor din Râmnicu Sărat! Cu fiecare zi, alaturi de noi, mentalitatea ta se schimba! Schimba-te si tu! Implica-te!

  • RSS
  • Facebook
Posted by Unknown - - 0 comentarii


Edu Performing, si-a parcurs zilele acestea unul din cei mai importanti pasi ai evolutiei sale si anume intalnirea de promovare a metodelor de educatie non – formala realizata alaturi de doamna Inspector Paula Mihai. Intrevederea a fost posibila in localitatea Poiana Pinului, cu ocazia unui curs national sustinut de catre Consiliul Judetean al Elevilor Buzau, un eveniment moderat de catre dl. Director al Liceului Teoretic Stefan cel Mare, Vasile Neculaiasa.
Ocazia prezentei intalniri a fost din plin valorificata din ambele parti. Pe deo parte Presedintele A.T. ONIX, Florin Ceparu, alaturi de Presedintele FORTES, Volodea Mateevici au realizat o introducere in tainele metodelor de educatie non – formala nou create si in perspectivele pe care voluntariatul ramnicean si non – formalul le are la nivelul impactului in activitatea viitoare a unitatilor de invatamant, doamna Inspector finalizand momentul printr-o ampla serie de laude si aprecieri aduse organizatiilor de tineret din Ramnicu Sarat precum si celor care si-au adus aportul la implementarea proiectului Edu Performing. 

Totodata, doamna Inspector a sustinut o cuvantare deosebita privitoare la beneficiile pe care implicarea in voluntariat le aduce la nivelul fiecarui tanar, precum si a perspectivelor pe care tinerii le dobandesc odata cu participarea in proiectele finantate din fonduri europene. 
Cu o deosebita jovialitate, tot dumneaei ne-a transmis faptul ca este la curent cu proiectele derulate in Ramnicu Sarat, amintind faptul ca educatia non – formala nu inlocuieste educatia formala, ba din contra, reprezinta uneori o conditie de baza a intelegerii informatiilor transmise in timpul orelor de studiu, non – formalul aducand un element nou, anume practica/experienta.


Gavrila Madalin - Presedinte CJE Buzau

Leave a Reply