Blogul de inițiativă al tinerilor din Râmnicu Sărat! Cu fiecare zi, alaturi de noi, mentalitatea ta se schimba! Schimba-te si tu! Implica-te!

  • RSS
  • Facebook
Posted by Unknown - - 0 comentarii


          Proiectul finantat de Comisia Europeana prin Programul TiA reprezinta a doua ocazie de includere a tinerilor pe care Primaria Podgoria o pune in slujba tinerilor locali si din Ramnicu Sarat. Finantat la termenul 1 februarie, proiectul trateaza problema antreprenoriatului in mediul rural, in acest sens fiind pregatita o serie de activitati ce pornesc de la problema educatiei, culturii si sportului, toate tratate din perspectiva oportunitatilor antreprenoriale pe care fiecare domeniu le pune in calea implicarii tinerilor.

          Aflat in etapa de pregatire a activitatilor, proiectul RUReality isi valorifica oportunitatea de a fi vizibil, astfel, printr-o serie de activitati de notorietate. In primul este vorba despre o campanie de informare derulata de catre tinerii din grupul roman in Ramnicu Sarat prin intermediul careia sunt facute vizibile prin distribuirea materialelor de promovare detaliile proiectului precum si sprijinul financiar pe care Comisia European ail acorda in vederea implementarii proiectului. Actiunile de vizibilitate stradala sunt completate de o promovare online in acest sens fiind deja creat grupul de discutie RUReality, aici unde sunt deja derulate actiuni de cunoastere, un prim contact intercultural, la distanta al participantilor.

          Activitatile de vizibilitate vor continua si in perioada urmatoare, fiind acordata astfel o atentie deosebita promovarii online si prin intermediul mass-media fiind deja programata aparitia responsabililor de proiect in cadrul televiziunii regionale TV SUD EST, pentru data de 04 septembrie 2013, imediat dupa demararea procesului efectiv de implementare a schimbului de tineri.

           Promovarea proiectului vine astfel in deplina legatura cu Vizita de Planificare in Avans derulata in perioada 15 – 17 august in localitatea Ramnicu Sarat, aici unde liderii din statele partenere: Romania, Turcia, Bulgaria si Slovenia s-au intalnit pentru a pune la punct toate detaliile de organizare si derulare efectiva a schimbului de tineri ce va avea loc in perioada 02 – 09 septembrie, de asemenea, in Ramnicu Sarat.

Rotea Emilian,
Lider de grup ROMANIA

Leave a Reply