Blogul de inițiativă al tinerilor din Râmnicu Sărat! Cu fiecare zi, alaturi de noi, mentalitatea ta se schimba! Schimba-te si tu! Implica-te!

  • RSS
  • Facebook
Posted by Unknown - - 0 comentarii

          Proiectul Asociatiei de Tineret Onix, “Energy Management”, alaturi de “RUReality”, al Primariei Podgoria, ambele demarate in luna mai 2013 isi desfasoara perioada de pregatire printr-o serie repetata de actiuni de vizibilitate menite sa promoveze proiectul in cadrul comunitatii locale a Mun. Ramnicu Sarat. Dupa comunicatul de presa de lansare a proiectului a venit momentul Conferintei de lansare comuna derulata in cadrul Centrului de Tineret FORTES, eveniment la care au participant un numar de peste 30 de tineri, atat component ai grupului tinta cat si alti tineri, membri si voluntari ai organizatiei, precum si conducatori ai altor ONG-uri locale si responsabili de cultura. Evenimentul a fost totodata promovat si de catre televiziunea locala TV SAT 2OO2 prin elaborarea unui material transmis comunitatii ramnicene, in data de 02 septembrie 2013.

          Principalele subiecte dezvoltate au facut referire la aducerea la cunostinta a detaliilor proiectului: titlu, perioada, locatie, activitati, scop, obiective, partenerii proiectului in numar de sase provenind din Italia, Turcia, Bulgaria, Slovenia, Lituania si Romania, o atentie deosebita fiind acordata identificarii si promovarii clare a elementelor fundamentale ale autoritatii finantatoare, anume Comisia Europeana prin Programul “Tineret in Actiune”.

         In cadrul conferintei de lansare, participantii au fost intampinati cu materialele de promovare ale proiectului, anume: flyere, afise, pliante, roll-up si banner, acestea producand un impact vizual de creare a unei identificari in imaginea fiecaruia dintre cei care au luat parte la eveniment.

          Imagini din cadrul actiunii pot fi vizualizate in cadrul paginii de facebook Asociatiei de Tineret ONIX, ce poarta acelasi nume in cadrul sectiunii de fotografii: “Energy Management” si “RUReality” – CONFERINTA DE PRESA – 29 august.

          Perioada urmatoare va fi destinata actiunilor de vizibilitate, asa cum au fost derulate si pana in prezent, constand in realizarea de articole, promovare online, precum si campanii de promovare stradala, astfel incat ramnicenii sa poata lua cunostinta de schimbul intercultural de tineri ce se va derula in Ramnicu Sarat in perioada 16 – 24 septembrie 2013.

Florin Ceparu,
Presedinte A.T. ONIX

Leave a Reply