Blogul de inițiativă al tinerilor din Râmnicu Sărat! Cu fiecare zi, alaturi de noi, mentalitatea ta se schimba! Schimba-te si tu! Implica-te!

  • RSS
  • Facebook
Posted by Unknown - - 0 comentarii


          Televiziunea regional TV SUD EST, alaturi de TVSAT 2002, reprezinta partenerii media unici cu care Asociatiile de Tineret ramnicene, in general, si Asociatia de Tineret Onix, in mod specific, colaboreaza in vederea promovarii etapelor de implementare ale activitatilor specifice, legatura de colaborare datand inca din anul 2009 atunci cand ATCE Speranta Ramniceana implementa primele proiecte destinate tinerilor, finantat de Comisia Europeana prin Programul TiA, si anume “Educatie Ecologica prin Teatru” ori “Micul Jurnalist”.


          De atunci si pana in prezent, TV SUD EST, respective TV SAT 2002, s-au dovedit a fi factori ce au stat alaturi in mod determinant si continuu proiectelor de tineret derulate de catre organizatiile ramnicene, in mod gratuit, ori mai bine spus voluntar, in mod apreciabil, conform contextului proiectelor derulate.

          Este si cazul proiectului “Energy Management” al A.T. ONIX derulat cu finantare din partea Comsiei Europene prin Programul TiA, in promovarea caruia reprezentantii organizatiei au fost invitati spre a lua parte in data de 04 septembrie la Emisiunea PRESA LIBERA TRECERE, o emisiune de o importanta notorietate locala si regionala moderata de Loredana Balan, un adevarat pilon de rezistenta al colaborarii si comunicarii dintre mediul ONG ramnicean si comunitatea locala.

          Invitatii, Ceparu Florin, Volodea Mateevici si Giorgiana Vlasceanu, au avut astfel ocazia de a promova scopul si obiectivele proiectului “Energy Management” precum si ale celorlalte proiecte derulate cu finantare comunitara implementate la Ramnicu Sarat: “Edu Performing”, “Traieste poezia prin teatru TRUP” si “Youth trotter- jurnal pe bicicleta” – A.T. ONIX, “European Union Republic and Monarchy EURAM” si “Tastes like European Culture TEC”  – FORTES, “Solidarity and Understanding between neighbours SUN” si “Vice Versa – Youth mobility in the EU ” – ATCE Speranta Ramniceana, “Traditii in Balkani” si ”Get high through sports” – A.T. Youth Xperience, “RUReality” si “Media facets in youth policy and democracy” – Primaria Podgoria.

          Emisiunea integrala poate fi vizionata prin accesarea urmatorului link: http://www.jurnal.tvsatrm.ro/2013/09/05/presa-%E2%80%93-libera-trecere-%E2%80%93-4-sept/, aceasta fiind distribuita si pe paginile de facebook ale organizatiile beneficiare.

          Folosim acest prilej spre a transmite televiziunilor TVSAT 2002 si TV SUD EST multumirile si aprecierile intregilor echipe de implementare ale proiectelor promovate, pentru sustinerea neconditionata a voluntariatului ramnicean si pentru rolul activ pe care acestia il au in promovarea valorilor si initiativelor puse in slujba tinerilor din comunitatea locala.

Florin Ceparu,
Presedinte A.T. ONIX

Leave a Reply