Blogul de inițiativă al tinerilor din Râmnicu Sărat! Cu fiecare zi, alaturi de noi, mentalitatea ta se schimba! Schimba-te si tu! Implica-te!

  • RSS
  • Facebook
Posted by Unknown - - 0 comentarii


Ziua de 18 septembrie a insemnat pentru tinerii biciclisti din cadrul Clubului Biciclistilor Onix o placuta ocazie de reintalnire si valorificare a relatiilor de prietenie obtinute odata cu participarea la traseele de promovare si implementare Youth Trotter. Activitatea, ce a strans la start mai bine de 40 de ciclisti de toate varstele din Ramnicu Sarat a fost derulata cu ocazia zilei nationale a biciclistilor din Romania, aceasta reprezentand cea de-a doua actiune a Clubului dupa finalizarea celor patru trasee prevazute in cadrul proiectului.

Prima dintre activitati a fost derulata cu ocazia Zilelor Municipiului Ramnicu Sarat, o actiune la care au luat parte peste 50 de ciclisti ce a constat, asemenea, de altfel prezentei actiuni, intr-un tur al orasului pe bicicleta si totodata de promovare a acestei zile ce se doveste a fi din ce in ce mai rezonanta pentru tinerii ramnicene.

La actiune, printre altii au luat parte cadre didactice, elevi, studenti, oameni de afaceri si reprezentanti ai autoritatilor locale in frunte cu dl. Viceprimar Sorin Cirjan. De asemenea actiunea a fost onorata si de prezenta dlui. Doctor Nicolau, cetatean de onoare al Municipiului Ramnicu Sarat, cunoscut pentru atractia dansului pentru sportul pe doua roti. Astfel, echipati adecvat, in frunte cu onoratii oaspeti si participantii proiectului Youth Trotter, tinerii au derulat pentru mai bine de doua ore o actiune frumoasa, ce a produs o imagine si un impact deosebit de placut in randul ramnicenilor bucurosi sa vada ca si in orasul lor, asemenea oraselor occidentale, mersul pe bicicleta isi recapata atentia, o atentie pe care daca altii nu au pierdut-o nicicodata, noi, ramnicenii,  din ce in ce mai mult ne-o recapatam.

Stefan Enica – participant Youth Trotter – jurnal pe bicicleta


Articol realizat in cadrul proiectului “Youth trotter – jurnal pe bicicleta”, finantat de Comisia Europeana prin Programul “Tineret in Actiune”, actiunea 1.2. Initiative ale tinerilor

Leave a Reply